sayfa 3  |
 |
FURKAN2608
6 yıl önce - Pzr 03 Nis 2016, 21:34
Hatta en iyi yer o bölge olabilir benim de aklımdan geçmişti.Küme düşersek kimse uğraşmaz ama kalırsak ilk yapılacaklar arasında olmalıdır hatta vali bile yarım edebilir malum en büyük desteği o veriyor.
|
 |
Furkan ÇINAR
6 yıl önce - Pts 04 Nis 2016, 11:53
Kesinlikle; bende Sn. Vali'nin yardımcı olacağını düşünüyorum.
Kızılinler'de sahaları, otelleri ile termal konseptli harika bir tesis yapılabilir.
|
 |
bülentD
6 yıl önce - Pts 04 Nis 2016, 13:16
Sarıcakaya ilçesinde Sakarya nehri kenarında bir bölgenin Eskisehirspor tesisleri yapilmasi amaciyla ilçe belediyesi tarafından tahsis edildiği gündeme gelmişti. Sarıcakaya ulaşım ve sosyal imkanları itibari ile biraz sorun teşkil edebilir ama Kizilinler bölgesi en mantıklı olanı. Kulübümüz halihazırdaki maddi olanakları ile bu tesisleri yapamaz ama Valiliğin ve bir kaç sermaye sahibinin desteğinde bu bölgede yapılacak Tesisler ve sosyal donatilari mükemmel olur. Antreman tesisleri,kapalı spor salonu,Altyapı tesisleri ve konaklama tesisleri ile eksiksiz bir kompleks düşünülmelidir.
|
 |
muratmuratçelik
6 yıl önce - Çrş 13 Nis 2016, 16:03
Saricakaya doğa olarak çok güzel ancak yaz aylarında inanılmaz sıcak oluyor. Daha önceki mesajlarda da belirtildiği gibi yakın olmasına rağmen ulasim biraz sıkıntı. Yollar dar ve çok virajli.
|
 |
Furkan ÇINAR
6 yıl önce - Prş 14 Nis 2016, 13:27
Son iki mesajda da belirtildiği üzere;
"Sarıcakaya ulaşım ve sosyal imkanları itibari ile biraz sorun teşkil edebilir"
"yaz aylarında inanılmaz sıcak oluyor."
"Yollar dar ve çok virajli."
Hepsi doğru; yıllar önce dile getirilen ama sonradan rafa kaldırılan Sarıcakaya Tesisleri için, yetkililerin de konunun üzerine pek düşmemesini bu nedenlere bağlıyorum.
Sanırım burada herkes Kızılinler konusunda hemfikir.
En mantıklı olan seçenekte bu duruyor.
Çünkü;
hem doğa olarak günden güne yeşil alan miktarı artan bir bölge,
hem yeni stadyuma çok yakın bir konumda ayrıca Kütahya Yolu üzerinden tesis - stadyum arası kesintisiz denebilecek bir ulaşım mevcut,
hem de bu bölgenin termal altyapıya sahip olmasından dolayı, "Termal Konseptli" yerden ısıtmalı açık kapalı sahaları, spor salonu, konaklama tesisleriyle çok güzel örnek bir projeye imza atılabilir.
|
 |
sayfa 3  |