Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
anıl26esk
12 yıl önce - Pts 31 Oca 2011, 00:37
Eskişehirspor Tesisleri

Eskişehirspor Kulübü Tesisleri 32.300 m2 olup 8434m2 si kapalı alandır. (26 adet) futbolcular için, ( 5 adet) antrenörler için yataklı odalar, Sauna, Fitness salonu, Sinema Salonu (2 Adet), toplantı salonu, 2 çim saha, 1 suni çim saha, idari ve temizlik hizmet odaları bulunur.

(+)

(+)

(+)

alen_1989
10 yıl önce - Cmt 08 Eyl 2012, 13:50

Eskişehirspor tesislerinde alt yapının antrenman yaptığı sentetik sahaya tribün yapılıyor Tesislerde oynanan maçları saha kenarında buldukları yerlere oturarak izlemek zorunda kalan sporseverler kısa zamanda yapımı bitecek olan tribünlerde oturum keyifli bir şekilde maç izlemeyi umut ediyor.

Kaynak = Sakarya Gazetesi

güler

10 yıl önce - Sal 02 Ekm 2012, 20:32

TFF'den Eskişehir çıkarması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, TFF'nin yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek için Eskişehir'e geldi.

Özel uçakla Anadolu Üniversitesi Havaalanı'na inen Demirören ve beraberindekileri, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, karşıladı.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı da olan Ünal, karşılamanın ardından yaptığı açıklamada, TFF yönetimini Eskişehir'de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Federasyonun yönetim kurulunun toplantısını İstanbul dışına çıkararak Anadolu'da başlatmasının önemli olduğunu ifade eden Ünal, ''Sevgili ağabeyimi, dostumu, arkadaşımı Eskişehir'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Kentimize hoşgeldiniz'' dedi.

Demirören de federasyon olarak düşüncelerinin sadece İstanbul'da değil bütün Türkiye'de bu toplantıları gerçekleştirecek olduğunu bildirdi.

Bu toplantıların ilkini Eskişehir'den başlattıklarını anlatan Demirören, ''Bundan sonra bir bütün olarak bunu devam ettireceğiz. Diğer şehirlerde de kulüpleri ziyaret edeceğiz. Bu toplantıları diğer şehirlerde yaparak kulüplerle kaynaşmak istiyoruz. Halil Ünal'ın Kulüpler Birliği Başkanı olmasından dolayı ilk toplantıyı buradan başlattık'' diye konuştu.

Konuşmanın ardından Demirören ve Ünal ile beraberindekiler toplantı için Eskişehirspor Hanef Demirkol Tesisleri'ne geçti. Demirören'i burada Eskişehirsporlu minik futbolcular ve Bando Es-Es karşıladı.

Bando Es-Es'in kurucusu Uğur Kürkçüoğlu da Demirören'e bandonun vizyon ve misyonunu belirten bir flama verdi.

Bunun üzerine Demirören, ''Türkiye'ye örnek oldunuz. Taraftar deyince akla ilk siz geliyorsunuz'' dedi.

Demirören, Kürkçüoğlu'nun (A) Milli Futbol Takımı maçlarında da görev yapmak istediklerini söylemesi üzerine bandoyu, Milli Takım'ın, 12 Ekim'de 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (D) Grubu'nda Romanya ile yapacağı maça davet etti.

akin87
9 yıl önce - Pts 30 Arl 2013, 17:14

Bir Süperlig takimi icin yetersiz bir tesis ...

bülentD
9 yıl önce - Sal 31 Arl 2013, 21:15

Başkan Takıma yeni tesislerin yapılacağını,eski tesislerin ise Alt yapıya verileceğinden bahsetmekte. Acaba yeni tesislerin nereye yapılacağı hakkında bir fikri olan varmı?

sayfa 1
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR