eyup58
2 ay önce - Pzr 22 Ksm 2020, 16:38
Sivassporun kadrosu belli..Takım şu anda Faysal,Kayode,Max Yatabare gibi oyuncuların durumuna göre şekilleniyor...Hakan geçen yılki sakatlığın hala izlerini taşıyor...Geçen yıl Emre,Mert Hakan,Hakan,Yatabare,Fernando gibi oyuncuların attğı gollerle zirve mücadelesi yaptı..Bu yıl yeni gelenler gidenlerin yanına bile yaklaşamıyor...Gelen gideni aratırsa başarılı olamazsın..Sivasspor hem ligi hem Avrupa yı götürecek kadroyu kuramadığı için lig sıralamasında gerilerde kaldı..Hoca da takımı 13-14 oyuncuyla götürmeye çalışıyor..Aynı oyuncuların büyük çoğunluğu hem ligde hem de kupada oynuyor..Hoca şans vermediği Ninga,Felix,Kerem,Kubilay Eren gibi oyuncuları da oynatıp forma şansı verirse bundan sivasspor takımı şanslı çıkar..Bu oyuncular şans bulamazsa sivasspor ilerleyen haftalarda 5.turda kupa maçlarına da başlayacağı için çok daha zorlanacaktır..Sadece hakemi suçlayarak sivasspor takımının performansı ve ligdeki durumu değişmez..Hoca ilk önce formayı adaletli dağıtıp diğer yedekleri de forma rekabetine katıp takımı doldur boşalttan ziyade ayağa pas yaparak oynatıp maç kazanmayı sağlamalıdır..Bu yıl uzun süre maçlarda seyirci de olmayacağına göre takımda kadrosunda kakiteli oyuncular ve geniş kadrosu olan takımlar 40 haftalık ligde daha başarılı olacaktır..
|
MUAMMER TÜRK
2 ay önce - Pzr 22 Ksm 2020, 17:24
Sivasspor elindeki kadroya göre top oynuyor,öyle pas oyunu oynayacak bir kadrosu yok,sıkıntı hem defansda,hem ortasahada ,hem forvette,hatta kalede ,geçen sezon bu zamanlarda sivassporun enaz 3 oyuncusu,mert hakan,fernandao,emrekılınç,hem gol krallığında hemde asist krallığında adları yazıyordu,şuanda gol krallığında adı geçen oyuncumuz yok,belki max gradel 2 3 asist 3 gol ortalamasıyla oynuyor,ayrıca milli takımdan öyle çok ağır sakat dönmemesine sevindim,bu maçtada şanslı olsa enaz 2 gol atıp fişi çekebilirdi,kayode ve yatabarenin eksiklği bariz şekilde hissedildi,takımdaki sakatlıklar ve coronadan dolayı eksiklikler sivassporun geri kalmasında etkili oldu bu net,buna rıza hocanın oyuncu değiştirme zamanlarında yaptığı yanlışlıklarda eklenince ,bide hakem hataları eklenince alt sıralara çakıldık kaldık,tam bilmiyorum ama umarım karabağ maçında enazından coronalı oyuncular iyileşmiş olarak dönerler,ligin ilk yarısı bitene kadar takımdan pek beklentim yok,düşşme hattından uzak duralım yeterli,devre arasında oynamayan ,yada oynatılmayan oyuncuların yerine enaz 3 sağlam oyuncu alınmazsa ,herhafta aynı sonuçları almamız kaçınılmazdır,ayrıca busezon hakemler geçen sezondan daha fazla canımızı yakıyor,7 maçta 8 puan sırf hakemler yüzünden gitti,bu çok kötü istatistiktir,rıza hoca da artık kendine gelmelidir,tmm hakemlerden şikayet etmesi normaldir,sakatlıktan,coronadan şikayet etmesi normaldirde,kendi hatalarınıda görmesi lazım,ben tam kadro çıkarsak eğer ilk yarıda enazından ilk 10 içinde olacağımızı dşünüyorum.
Avrupa maceramızda önemli,karabağı ve tel avivi yenersek GRUPTAN ÇIKARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM,bu kadar sakat ve hasta oyuncuyla bu takımları nasıl yeneriz bilemiyorum ..sonuç olarak takım formsuz,eksiklerin oynadığı maçlardada formsuzduık,oynamadığı maçlardada ,takım yaşlı ,90 dakikayı çıkartamıyoruz,umarım düzelirizde ,bulunduğumuz yer hoşuma gitmiyor,4 takımın düşeceğini gözönüne alırsak iyi yerde olmadığımız net şekilde görülür..inşallah sakatların ,hastaların dönmesiyle hızla yukarı çıkarızz.
|