sayfa 243  |
 |
mehmet20
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 14:02
Hayvanları sevmiyorum sokakta hayvan istemiyorum isteyen evinde beslesin
|
 |
Seyhanlı
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 14:24
Başıboş sokak İtlerini İnsanlar’dan üstün gören bir gurup azgın azınlıkla baş edemiyorsanız dükkanı kapatıp gidin bence, Halk olarak başıboş sokak İtlerinden önce bu azgın azınlıkla mücadele edilmesi ve çocuklarımızı onların şerrinden korumamız gerekiyor, bazıları dinen bunların telef edilmesini doğru bulmuyor işte bu tamamen yanlış bir düşünce, İtlerin İslam dininde hiçbir karşılığı yoktur, şayet sizlere tehdit oluşturuyorsa (oluşturuyorda) telef edilmelerinde dinen hiçbir sakınca yoktur, bunu ben birçok din aliminden dinledim.
|
 |
mehmeterden198
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 21:33
Bir yerde okumuştum ama kaynağı hatırlamıyorum.
Eğer bir köpek sizi ısırır ve kalıcı bir iz bırakırsa estetik ameliyat yaptırıp parasını köpeğin sahibinden isteyebiliyormuşsunuz. Eğer sokak köpeği ise belediyeyi dava edip tazminat isteyebiliyormuşsunuz. Bu bilgi doğruysa eğer hemen yaymaya başlayalım. Her gün beş on kişi belediyeyi mahkeye verse çözüm aramaya mecbur kalırlar. Nasıl olsa köpekler yüzünden belediye tazminat ödemiyor diye hiç bir şey yapmıyorlar.
|
 |
osman akar
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 21:50
Alıntı: |
Her gün beş on kişi belediyeyi mahkeye verse çözüm aramaya mecbur kalırlar. Nasıl olsa köpekler yüzünden belediye tazminat ödemiyor diye hiç bir şey yapmıyorlar. |
Kesinlikle çok doğru. Size Katılıyorum. Ne zamandır bu konu benim de aklımda. Eğer Sokak köpekleri tarafından Isırılan biri olursa - ALLAH KORUSUN- Bence de İlçe Belediyesine yüklü bir Tazminat davası açsın. Eğer kazanır da emsal olursa işte o zaman tazminattan tırsarak bunlara önlem alacaklardır.
NOT : Parti ayırımı yapmıyorum. Hangi partiden belediye olursa olsun.
|
 |
KONAK35
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 21:54
Özellikle sosyal medyanın etkisi ile 2-3 beğeni için hayvanları evine alıp besleyip sonra sokağa atanlar var.
Birde abartıyorlar bugün karşıma çıktı adam otomatik kedi için b@k makinesi almış üstüne kedi kumu yerine nimet fasülyeyi kullanıyor
|
 |
Ali clarkkent
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 09:46
Devletin her mahallede muhtar isimli görevlisi var,her muhtara devlet sorumluluk verecek mahalledeki köpekten muhtar emice sorumlu olacak,başıboş gördümü yakalayıp devlete teslim edecek.Devletin eli heryere ulaşıyor ama nedense devlet herşeyi yapamaz diyen bir kesim var,ihmalkarlık var başka birşey degil. |
Bizim muhtar bayan. 30 yaşlarında. Köpekten korkar.
|
 |
Patron
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 12:14
İyi halt yediniz. Kaldırımdaki dışkıları da toplatsaydınız askerlere. Sen jandarmasın, senin görevin köpek maması alıp köpek beslemek mi? Tam tersine, milletin canını bunlardan koruman lazım. Dağlar tepeler köpek dolu ülkede.
|
 |
Seyhanlı
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 13:26
Ben olsam şahsen başıboş bütün sokak İtlerini toplayıp Kandil dağına bırakırım, Pkk’lı teröristler artık düşünsün bunlarla nasıl baş edeceklerse etsinler, çözüm kolaydır beşer onar peyderpey hepsini toplar helikopterle oraya bıraksınlar, İtseverlerde isteseler arkalarından gidebilirler.
|
 |
yusufyuşa
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 13:28
Pkk’lı teröristler artık düşünsün bunlarla nasıl baş edeceklerse etsinler, çözüm kolaydır beşer onar peyderpey hepsini toplar helikopterle oraya bıraksınlar
|
PKK'lılar yer onları
|
 |
alperenfatih
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 13:49
Başıboş köpekler orman ve dağlık arazilerdeki hayvan populasyonuna da zarar veriyorlar. Tavşan, karaca, dağ keçisi gibi hayvanlara da saldırıyorlar.
|
 |
sayfa 243  |