1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 10  |
 |
bülentD
4 yıl önce - Cmt 20 Ekm 2018, 17:19
Odunpazarı Evlerini,Hamamyolu caddesi ile Adalar caddesini gezmeden,Porsuk nehri bot turunu yapmadan,Balaban kebap, Çibörek yemeden,Karakedi bozasi içmeden,Mazlumlarda su Muhallebisini yemeden,Sazova kültür parkı ve Şelale parkını gezmeden ve Hamama gitmeden donmeyin.
|
 |
muratmuratçelik
4 yıl önce - Pts 22 Ekm 2018, 07:40
Alıntı: |
Hamama gitmeden donmeyin. |
Eskişehir deki hamamlar doğal sıcak su ile hizmet vermektedir. Kaplıca özelliğindedir hepsi. Ancak bu özellikleri yeterince gündeme taşınamadı diye düşünüyorum. Özellikle "Erkekler " hamamı aşırı sıcak.
|
 |
Yalçın DİLSİZOĞLU
3 yıl önce - Pzr 07 Tem 2019, 14:23
Sazova
(+)
|
 |
alisusam
3 yıl önce - Pts 08 Tem 2019, 18:43
Odunpazarı Evlerini,Hamamyolu caddesi ile Adalar caddesini gezmeden,Porsuk nehri bot turunu yapmadan,Balaban kebap, Çibörek yemeden,Karakedi bozasi içmeden,Mazlumlarda su Muhallebisini yemeden,Sazova kültür parkı ve Şelale parkını gezmeden ve Hamama gitmeden donmeyin. |
Çok teşekkürler...''Bir tatlı huzur almaya geldim,Kalamış'dan''diye bir şarkı vardı. Gelelim Eskişehir'den de bir tatlı huzur almaya...
|
 |
hasana23
3 yıl önce - Pts 08 Tem 2019, 23:47
Çok teşekkürler...''Bir tatlı huzur almaya geldim,Kalamış'dan''diye bir şarkı vardı. Gelelim Eskişehir'den de bir tatlı huzur almaya |
Özel aracınız ile gelirseniz bin pişman olursunuz. Otopark sorunu yaşarsınız. Trafik çok sıkıntılı.
Ama turlar ile gelirseniz. Tüm kapılar açıktır.
Ne trafik ne otopark sorunu. Üstelik müzelerde indirimde olur.
|
 |
sayfa 10  |
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR
|