Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 10
bülentD
4 yıl önce - Cmt 20 Ekm 2018, 17:19

Odunpazarı Evlerini,Hamamyolu caddesi ile Adalar caddesini gezmeden,Porsuk nehri bot turunu yapmadan,Balaban kebap, Çibörek yemeden,Karakedi bozasi içmeden,Mazlumlarda su Muhallebisini yemeden,Sazova kültür parkı ve Şelale parkını gezmeden ve Hamama gitmeden donmeyin.

muratmuratçelik

4 yıl önce - Pts 22 Ekm 2018, 07:40

Alıntı:
Hamama gitmeden donmeyin.

Eskişehir deki hamamlar doğal sıcak su ile hizmet vermektedir. Kaplıca özelliğindedir hepsi. Ancak bu özellikleri yeterince gündeme taşınamadı diye düşünüyorum. Özellikle "Erkekler " hamamı aşırı sıcak.

Yalçın DİLSİZOĞLU

3 yıl önce - Pzr 07 Tem 2019, 14:23
Sazova

(+)

alisusam
3 yıl önce - Pts 08 Tem 2019, 18:43

Alıntı:
Odunpazarı Evlerini,Hamamyolu caddesi ile Adalar caddesini gezmeden,Porsuk nehri bot turunu yapmadan,Balaban kebap, Çibörek yemeden,Karakedi bozasi içmeden,Mazlumlarda su Muhallebisini yemeden,Sazova kültür parkı ve Şelale parkını gezmeden ve Hamama gitmeden donmeyin.

Çok teşekkürler...''Bir tatlı huzur almaya geldim,Kalamış'dan''diye bir şarkı vardı. Gelelim Eskişehir'den de bir tatlı huzur almaya...

hasana23
3 yıl önce - Pts 08 Tem 2019, 23:47

Alıntı:
Çok teşekkürler...''Bir tatlı huzur almaya geldim,Kalamış'dan''diye bir şarkı vardı. Gelelim Eskişehir'den de bir tatlı huzur almaya

Özel aracınız ile gelirseniz bin pişman olursunuz. Otopark sorunu yaşarsınız. Trafik çok sıkıntılı.

Ama turlar ile gelirseniz. Tüm kapılar açıktır.
Ne trafik ne otopark sorunu. Üstelik müzelerde indirimde olur.

sayfa 10
« önceki   123 ... 91011   sonraki »
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR