1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1  |
 |
Mehmet YASA
|
 |
Denem
18 yıl önce - Prş 21 Ekm 2004, 22:04
Asansor
En son resmindeki sagdaki bina... Kaynak yok diye onarilamadi diye duydum. O yuzden cephesi cizilmis. Akibeti nedir?
Ellerine saglik, ben bayadir netten Oteller sokaginin son halini ariyordum...
Oteller sokagi icin uygulanan onarim, Asansor mahallesi icin de yapilamaz mi? Butik otel, ouzeria, taverna, balik restorani, ne biliyim, en cok talep hangisineyse... Dario Moreno calan, rembetiko calan, izmir'in yuzyil oncesini canladirmaya calisan buzuki calan yerler bana kalirsa cok turist cekicek. Izmir'i Yunanli turistlere cok iyi pazarliyabiliriz
a) Hala Izmir'i oreo smirni olarak goruyorlar, her gorduklerini aliyorlar
b)AB ulkesi olduklari icin, Izmir civarindaki en parali turistler.
Ustelik, Asansor internetteki Jewish travel Musevi vatan sayfalarinda geciyor, yabanci turiste hitap edicek sekilde butun sokagi duzenlemeliyiz. Oteller sokagi gorundugu kadariyla basari olmus.
|
 |
Mehmet YASA
18 yıl önce - Cum 22 Ekm 2004, 12:39
O bölgeyi Konak Belediyesi çalıştı, bahsettiğin sağdaki evin akibetini tam bilemiyeceğim ama dediğin gibi kaynak yetersizliğinden ve çok kötü durumda olduğundan böyle bir yola başvurulmuştur..Aynı uygulama Alsancak 1448 sokakta da yapılmıştı..kimbilir o perdenin arkasında ne pislik vardır..
bu arada Asansör Dario Moreno sokağı içinde bir takım çalışmalar yapıyoruz..mal sahiplerini tespit ettik, önümüzdeki zamanda onları toplayıp koordineli olarak o bölgeyi canlandırmak istiyoruz...Asansör için fikirlerin çok güzel, bende çok istiyorum oranın cıvıl cıvıl yaşayan bir tarihi sokak olmasını..
|
 |
behçet
|
 |
can_91
14 yıl önce - Sal 28 Ekm 2008, 19:27
bu sokak tam olarak nerede?
|
 |
sayfa 1  |
ANA SAYFA -> İZMİR