sayfa 2 |
 |
Bipo33
1 yıl önce - Pts 29 Ksm 2021, 12:37
Omorfo; Kıbrıstaki Güzelyurt sehirinin rumca ismidir.
|
 |
Emsal92
1 yıl önce - Cum 10 Arl 2021, 15:01
Alıntı: |
Diş Hekimi Özlem Akkızoğlu 'nun muayenesine dişim için gelmiştim. |
Ben de 6 ay önce Özlem Akkızoğlu hanım efendinin Omorfo iş merkezindeki muayenehanesine diş çekimi için gittim. Açıkçası korka korka gitmiştim ancak sizi sakinleştiren, gayet güler yüzlü bir hekim ve eli çok hafif. Her türlü pandemi tedbiri vardı, girerken galoş verdiler, ateş ölçümü, hes kodu sorgusu yaptılar. Her tür steril ortam vardı muayenehanesi de çok güzeldi. Keşke daha önce gitseymişim o ağrıyı çekeceğime. Korktuğuma değmemiş. Özlem Akkızoğlu na teşekkür ederim.
|
 |
Emir ERTEN
1 yıl önce - Cum 10 Arl 2021, 15:12
Beni de omorfo iş merkezinden çağıran dostlarım var. İlla ki gel bir kahvemizi iç diyorlar. Tabi kara kaşım, gözüm için çağırmıyorlar. Çeşitli meseleler hakkında kendilerini aydınlatmamı, büyük laflar etmemi bekliyorlar. İş dünyası klişeleri işte.
|
 |
Kemal216
|
 |
Emir ERTEN
1 yıl önce - Prş 20 Oca 2022, 01:01
Bu omorfo Marina'ya yakınlığıyla dikkat çekiyor. Şöyle bir etrafına bakıyorsun ve omorfonun bu semtte en görkemli yapı olduğunu fark ediyorsun. Bu bölgenin cazibe merkezi olma yolunda atılan ilk adım omorfo olabilir. Şimdilerde parmakla gösteriliyor ve ilerde buna benzer birçok proje görebiliriz Eğriçam'da.
|
 |
Bekiralani
2 ay önce - Cum 11 Ksm 2022, 12:29
Mersin Marina - Omorfo Residence'ta bir Ofis
Omorfo Residence'da 1+1 Ofisler için kiralar 12.000₺ , 2+1 için 20.000₺ bandına ulaştı.
1+1 fiyatları 3.5 milyon TL 2+1 2 banyolu ofis fiyatları ise 5.5 milyon TL civarında.
(+)
(+)
|
 |
Bekiralani
2 ay önce - Cum 11 Ksm 2022, 12:31
Omorfo İş Merkezi Giriş Lobisi ve Resepsiyon
(+)
|
 |
Bekiralani
2 ay önce - Prş 24 Ksm 2022, 22:39
Mersin Omorfo iş merkezinde a 2+1 ofisi vardı. Ekimde 5.100.000 TL verdiler satmadı. Şimdi 5.550.000 TL ye alıcı buldular satıyorlar. Deniz manzaralı o bölgede 4-5 yaşlarında ve kapalı otoparklı başka bina yok sanırım. Marina metro istasyonu da önüne açılacakmış. O yüzden fiyatı makul buldum o civardaki sahil gören çürümüş binalara göre. Ofislerin Aylık kira getirisi de gayet yüksek eşyalı 25.000₺.
*Mesaja yanlış diyen bazı tiplemeler sahibindende ilanlara da baksın ne kadar doğru olduğu ortada.
|
 |
sayfa 2 |