Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 16
Serkan Berk
1 yıl önce - Cmt 05 Hzr 2021, 10:12

100 otobüs alım ihalesi

İETT, 100 adet tek körüklü otobüs alıyor.
İhale tarihi: 6 Temmuz

İETT ve EKAP'ta bulabilirsiniz.

osman akar
1 yıl önce - Cmt 05 Hzr 2021, 12:39

Eğer Metrobüs hattı içinse Büyük ihtimalle OTOKAR KENT XL olur. 90 milyon euro krediye 100 adet otobüs ilginç.

ahmetsever
1 yıl önce - Cmt 05 Hzr 2021, 12:52

Alıntı:
100 otobüs alım ihalesi

İETT, 100 adet tek körüklü otobüs alıyor.
İhale tarihi: 6 Temmuz

İETT ve EKAP'ta bulabilirsiniz.

İhale ilan metninin görüntüsü aşağıda. İhale dökümanları https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/Ortak/IhaleArama/index.html linkten indirilebilir. İhale kayıt no: 2021/298187

osman akar
1 yıl önce - Cmt 05 Hzr 2021, 16:32

Tahmin ettiğim gibi. Yüksek Kapasiteli tek körüklü dediği MERCEDES BENZ CAPACİTY L ve OTOKAR KENT XL modeli. Anlaşılan ihalede iki firma yarışacak. Yerli üretim şartı olursa OTOKAR tek tabanca kalır.

Ustura Faysal
1 yıl önce - Cmt 05 Hzr 2021, 16:45

Alıntı:
Metrobüs rotası üstüne LRT tipi (hızlı tramvay ya da hafif metro diye de biliniyor) bir raylı sistem yapılmalıdır. Hatta bir ucu Silivri'ye, öbür ucu ise Şifa'ya (Tuzla) uzanmalı.

O LRT ne Sefaköy rampasını çıkabilir, ne Okmeydanı rampasını, ne de Haramidere rampasını. Hayal kurarken üstünüzü örtmeyi ihmal ediyorsunuz.

osman akar
1 yıl önce - Cmt 05 Hzr 2021, 16:47

Alıntı:
O LRT ne Sefaköy rampasını çıkabilir, ne Okmeydanı rampasını, ne de Haramidere rampasını. Hayal kurarken üstünüzü örtmeyi ihmal ediyorsunuz.

Birde Haliç Rampası var. Onuda çıkamaz. Onun için bu hatta raylı sistem çok çok zor.

Hüseyin Göktürk
1 yıl önce - Cmt 05 Hzr 2021, 17:27

Alıntı:

LRT o dediğiniz rampaları çıkabilir ama ANCAK ve ANCAK lastik tekerlekli bir tren olursa. Dünyada örnekleri var ama bir otobüs gibi zeminden yolcu alabilen bir araç yok. (Yani platform lazım)

Bu konu şurada çok tartışıldı: http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=46993& ...start=2560 ama şimdi fark ettim benim önerdiğim araca ait yeni bir video paylaşılmış. Şunun 4 körüklüsü hatta belki bu versiyonu bile İstanbul'un işini görür.

koronapatik emre
1 yıl önce - Cmt 05 Hzr 2021, 18:41

İhale ta 6 temmuza bırakılmış.

osman akar
1 yıl önce - Cmt 05 Hzr 2021, 19:04

Alıntı:
İhale ta 6 temmuza bırakılmış.

Hemen yarın olacak değil. Tabi ki de belli bir süre olacak.

Ramazan ARICI

1 yıl önce - Cmt 05 Hzr 2021, 19:07

Alıntı:
Yüksek Kapasiteli tek körüklü dediği MERCEDES BENZ CAPACİTY L ve OTOKAR KENT XL modeli. Anlaşılan ihalede iki firma yarışacak. Yerli üretim şartı olursa OTOKAR tek tabanca kalır.

Bu olaydan alakasız şekilde genel olarak ihale dediğin şey artık göstermelik olmaya döndü, isteyen istediği kişiye verecek şekilde şartname hazırlayınca her şey kitabına uydurulmuş oluyor.

Daha önce 3 defa tekrarlanan ve sonunda BMC'nin kazandığı bir İETT ihalesi vardı. Bundan önce de böyleydi bundan sonra da böyle mi değil mi görmek açısından da özellikle takip ediyorum İETT ihalelerini. Benim açımdan da böyle bir önemi var bu olayın.

Benim kişisel tahminim muhtemelen ihaleyi Otokar alacaktır, daha ihale yapılmadan buraya not düşeyim. İETT en son normalde 300 otobüs alımı için yetki aldı, şu anda 100 tane alınacak anladığım kadarıyla, demek ki sonradan da yapılacak ihale veya ihaleler olacak bakalım neler yaşanacak...

sayfa 16
« önceki   123 ... 151617181920   sonraki »
ANA SAYFA -> ULAŞIM