sayfa 14 |
 |
KAZIM HASIRCI
6 gün önce - Çrş 07 Nis 2021, 09:31
(+)
|
 |
emrenmert
6 gün önce - Çrş 07 Nis 2021, 10:47
Gaziantep Havalimanı'nın bulunduğu ilçedir aynı zamanda.
|
 |
efy efy
3 gün önce - Cmt 10 Nis 2021, 23:13
Arkadaşlar Oğuzeli merkezden çok mu bağımsız çünkü mgmde kar kalınlıkları yerinde Oğuzelinde genelde 4 5 cm kar gösteriyor öyle bir fark var mı?
|
 |
Kerim KARADAĞLI
3 gün önce - Cmt 10 Nis 2021, 23:47
Alıntı: |
Arkadaşlar Oğuzeli merkezden çok mu bağımsız çünkü mgmde kar kalınlıkları yerinde Oğuzelinde genelde 4 5 cm kar gösteriyor öyle bir fark var mı? |
Merkezle arası 25 km civarı. Şuan bende baktım 7 cm gösteriyor enteresan bir şekilde. Ben merkez Şahinbey ilçesindeyim sıcaklık 3,5 derece yağmur yağıyor aralıklı. Oğuzeli 5,5 derece ama 7 cm kar var diyor mgm !
Oğuzeli Gaziantep'ten çok bağımsız yada uzak değil ama mgm meteoroloji işlerinden bir hayli uzak malesef !
Birkaç gün önce 25 derece gösterdikleri Gaziantep'te sıcaklık 15 dereceyi geçmedi mesela.
Tahmin birkaç derece yanılır belki ama 10 derece yanılıyorsa bu işi yapmayacaksın. 😉
|
 |
Oktay Y
2 gün önce - Pzr 11 Nis 2021, 12:30
Bir hata olmuş olmalı. Oğuzeli'nin rakımı daha düşük, böyle bir şey mümkün değil. Şuan Yeditepe Mah.'sinden bildiriyorum kar yok. Burası Oğuzelin'den daha yüksekte ve daha kuzeyde.
|
 |
sayfa 14 |