sayfa 40 |
 |
Onur345
1 ay önce - Cmt 26 Arl 2020, 23:03
Proje çizilecek, onaylanacak, ruhsat yaprağı değişecek, muayeneye girecek diye biliyorum.
|
 |
Buca FK
1 ay önce - Cmt 26 Arl 2020, 23:09
Volvo xc 90 larda 7 koltuk icin koltuk baglanti yerleri zaten mevcut durumda.Bunun icin proje çizilmesine gerek var mı?
|
 |
Can Ertan
1 ay önce - Cmt 26 Arl 2020, 23:18
Alıntı: |
Volvo xc 90 larda 7 koltuk icin koltuk baglanti yerleri zaten mevcut durumda.Bunun icin proje çizilmesine gerek var mı? |
Bağlantı yerleri olabilir, 7 koltuklu ve koltuksuz versiyon için ayrı kalıp yapmadan maliyet düşürmek için aynı kalıbı kullanırlar. Önemli olan aracın ruhsatta kaç kişilik/koltuklu olarak geçtiği
|
 |
Buca FK
1 ay önce - Cmt 26 Arl 2020, 23:26
Ruhsatta 5 kisilik yaziyor.Proje cizdirmeden 7 kisilige cevirip ilave koltuk taktirdim.Muayene zamani yaklasti
Muayeneden geçmem için ne yapmam gerekiyor?
|
 |
Mehmet BLC
1 ay önce - Cmt 26 Arl 2020, 23:36
Ruhsatta 5 kisilik yaziyor.Proje cizdirmeden 7 kisilige cevirip ilave koltuk taktirdim.Muayene zamani yaklasti
Muayeneden geçmem için ne yapmam gerekiyor? |
Ya 3. sıra koltukları çıkarıp öyle girin muayeneye, ya da Onur bey'in anlattığı şekilde elinizi çabuk tutup proje çizdirip ruhsatı değiştirerek öyle girin muayeneye. Muayeneden 5 koltuklu olarak geçtikten sonra 2 sene kimseciklere görünmezseniz rahat edersiniz ama görünürseniz eyvah eyvah ....
|
 |
Buca FK
1 ay önce - Cmt 26 Arl 2020, 23:46
2 senedir gorünmüyorum zaten
Katlanabilir koltuk olduğu icin sıkınti olmadi fark edilmedi.
|
 |
enginist
2 hafta önce - Prş 07 Oca 2021, 07:52
2009 model Volvo S40, 125bin km, ilk sahibinden , bakımları yetkili serviste yapılmış.
Ne dersiniz? Alınır mı?
|
 |
uesendag
2 hafta önce - Prş 07 Oca 2021, 08:04
Gayet ideal bir araba. Hiç kaçırmayın derim. 1.6 dizel olanlar Ford altyapılıdır. Parça sıkıntısı yaşanmaz.
Gazeteci Cüneyt Cebenoyan geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiş. Yalnız araba enteresan olmuş, araç Volvo S40 |
Bu kasalar gerçek Volvo değil. Bunlar Mitsubishi Carisma ile Hollanda da ortak üretilmiş fason Volvo. Bazı motorlar ve altyapı lar Mitsubishi. Esas Volvo lar s60 ve üzeri modeller.
|
 |
Mehmet BLC
2 hafta önce - Pzr 10 Oca 2021, 00:25
Buca FK demiş ki: |
Muayeneden geçmem için ne yapmam gerekiyor?
|
Bu konuda son durum nedir, muayeneden nasıl geçtiniz?
Özel mesaj hakkınız olmadığı ve herkesi ilgilendirdiği için buraya yazmak istedim...
|
 |
Mehmet BLC
1 hafta önce - Prş 14 Oca 2021, 13:50

|
 |
sayfa 40 |