sayfa 8  |
Derbiyi hangi takım kazanır? |
Fenerbahçe |

|
33.7% |
[33] |
Berabere |

|
16.3% |
[16] |
Beşiktaş |

|
50.0% |
[49] |
|
Toplam Oy : 98 |
|
 |
Haldun Turan
1 ay önce - Cmt 28 Ksm 2020, 00:46
Rize'de Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanmasıyla koca bir takımın şampyonluk hayaline set çekilmiştir darbe vurulmuştur camiamız sarsılmıştır ve asla sizin anlattığınız olayla aynı kefeye konamaz
Bugüne kadar faillerinin bulunmaması ise adalet adına bir skandaldır yüzkarasıdır
Ayrıca sizin maçta ne olduğunu bile bilmiyorum ama o maçta bilmem kaç dakika uzatma verilip Rize'ye teslim bayrağı çekilmek istendiğini anımsıyorum
Olayı saptırmaya gerek yok
Yarın Galatasaray kiminle oynasa yine inşallah o takım çelmeler diyecektim
Beşiktaşlılar da bunu istiyor doğal olarak
Sıkılacak alınacak bir durum yok
|
 |
AnL_95
1 ay önce - Cmt 28 Ksm 2020, 00:52
Abi bırak Allahaşkına. Tamam yenilmemizi isteyebilirsiniz bu en doğal hakkınız buna hiçbir şey demiyorum da geçen sene uğradığımız kahpelikleri düşününce Çaylar Rize'den falan hoş olmuyor. Orda bir futbol terörü yaşandı ve teslim bayrağı falan da yoktu takım 10 kişiydi ve 2-0 gerideydik. Keşke sadece kendi takımın sözkonusu olduğunda adalet peşinde koşmasan da herkese lazım olacağını bilsen.
Bir tutulamaz drğil bu arada bal gibi de tutulur..o Yaşar Kemal Uğursuz denen bilmemne evladının yaptığı futbol tetikçiliği de unutulacak gibi değildi. Yine aynı noktaya gelirsek size saha dışında silahla yapılanı bize saha içinde hakem ve r ile başlayan kasap camiayla yaptılar. Hiç öyle şey yapmayın yani. O sertlikte bir oyuna adil olan hiçbir yerde MÜSADE EDİLMEZ.
En son AnL_95 tarafından Cmt 28 Ksm 2020, 02:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
|
 |
Haldun Turan
1 ay önce - Cmt 28 Ksm 2020, 00:56
Videoların linki varsa özelden göster bakarım
O maç çok fazla uzamıştı sanki
O dediğin adam kim yardımcı hakem mi onu da bilmiyorum
|
 |
AnL_95
1 ay önce - Cmt 28 Ksm 2020, 00:59
Silinsin
En son AnL_95 tarafından Cmt 28 Ksm 2020, 02:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
Kipcak
1 ay önce - Cmt 28 Ksm 2020, 01:11
Maci Fener rahat alir diye düsünüyorum.
Skor tahminim: 3:0
Ücünüde Penaltidan Sosa atar.
|
 |
Haldun Turan
1 ay önce - Cmt 28 Ksm 2020, 01:12
Ağzından bal damlıyor cimbomlu )
Hadi hayırlısı
Ama penaltılarımızı Perotti atar o daha soğukkanlı )
Sana çok güzel bir fikir artısı verdim haha )
|
 |
Mahir Civelek
1 ay önce - Cmt 28 Ksm 2020, 23:42
Her iki takımın da muhtemel 11'leri
Fenerbahçe: Altay-Gökhan-Lemos-Tisserand-Caner(Novak)-Ozan-Sosa-Gustavo-Perotti-Pelkas-Cisse
Beşiktaş: Utku-Rosier-Montero-Necip-Rıdvan-Josef-Atiba-Mensah-Ghezzal-Larin-Aboubakar
Eksikler
Fenerbahçe: Nazım Sangare, Harun Tekin, Samatta, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş(Sakat); Valencia(İzolasyon)
Beşiktaş:Dorukhan,Ersin(Cezalı); Ljajic,Gökhan Töre(Sakat), Vida,Hasic(İzolasyon)
|
 |
myilmaz06
1 ay önce - Cmt 28 Ksm 2020, 23:56
4-0 veya 4-1 Fenerbahçe
Perotti, Sosa, Ozan, Cisse / Atarsa yine Atiba
|
 |
aslankral 34
1 ay önce - Pzr 29 Ksm 2020, 00:02
Beşiktaş 2-1 alır
|