Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3

Sarımsakta Lezzet Savaşları Kahramanmaraş mı Kastamonu mu?
Kahramanmaraş 37.8%  37.8%  [17]
Kastamonu 62.2%  62.2%  [28]
Toplam Oy : 45

ismail_38
6 gün önce - Cmt 23 May 2020, 01:16

Narlıyı bilmem ama Afşin koçova sarımsağı çok aromatik ve keskin bir tada sahip. Kastamonu sarımsağıda iyi ama koçova kadar keskin değil.

erhan344

6 gün önce - Cmt 23 May 2020, 02:12


(+)



Türkiye’nin yüzde 20 sarımsak ihtiyacı Kahramanmaraş’tan’

Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya ise, yazılı açıklamasında; “Adana, Mersin, Ankara İstanbul, Bursa, Konya ve birçok ile sarımsak gönderiyoruz. Tarlada 10-15 TL toptan satışı yapılıyor. Yetişen sarımsaklarımız lezzeti, aroması ve görsel olarak iri diş olması Türkiye’nin her bölgesinde pazar payını artırmaktadır. Ülkemizin sarımsak ihtiyacının yüzde 10-20 sarımsak ihtiyacını Kahramanmaraş karşılıyor” dedi.



https://www.marasbugun.com.tr/m/ekonomi/kahramanm ...52826.html



yusuf kutay

5 gün önce - Cmt 23 May 2020, 14:16



Yiğit3344
5 gün önce - Cmt 23 May 2020, 16:18

2018 Yılı Türkiye’de İller Bazında Kuru Sarımsak Üretimi (ton)
TÜRKİYE: 117.688 ton
1-Gaziantep: 20.726 ton
2-Kastamonu: 20.540 ton
3-Kahramanmaraş: 15.848 ton
4-Aksaray: 12.128 ton
5-Tokat: 7.477 ton
6-Konya: 4.627 ton
7-Adıyaman: 4.615 ton
8-Balıkesir: 4.250 ton
9-Hatay: 3.072 ton
10-Karaman: 2.756 ton


Ahmet YükselS
5 gün önce - Pzr 24 May 2020, 00:42

Kimse Maraş sarımsak üretim miktarında birinci demedi, herkes kaliteye vurgu yapıyor ama elemanın teki ısrarla üretim miktarını yayınlıyor!! Maraşta kim dövdüyse bunu çıksın ortaya..

efy efy
5 gün önce - Pzr 24 May 2020, 01:05

Aynen artık baydı neyse kim dövdüyse eline sağlık ayrıca ahmet abi şuna cevap verme ha ona ha duvara..



sayfa 3
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET