Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Malatya Kayısısı
« önceki   123 ... 202122   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
cevap yaz
(üye olmadan da mesaj yazabilirsiniz)
sayfa 21
Misafir de6

1 yıl önce - Pts 05 Şub 2018, 22:38



Bilal44
11 ay önce - Pts 19 Mar 2018, 21:15



Misafir 617

11 ay önce - Prş 22 Mar 2018, 01:01



Abdullah Egemen
11 ay önce - Prş 22 Mar 2018, 21:52



Gokhan Bayraktar

11 ay önce - Prş 22 Mar 2018, 21:55



Abdullah Egemen
11 ay önce - Prş 22 Mar 2018, 22:04

Alıntı:
Kansızlığa kalbe göze ......
iyi gelir.


Aslında yeseler hasutluğa da iyi geliyormuş bi iki hasutçuk yemiş iyi gelmiş diyorlar.



En son Abdullah Egemen tarafından Prş 22 Mar 2018, 22:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi


Abdullah Egemen
11 ay önce - Prş 22 Mar 2018, 22:15



önery

11 ay önce - Prş 22 Mar 2018, 22:19

Alıntı:
Mersin yada igdirin kuru kayısı sini gördünüz mü..

Mersinde zaten sadece kayısının değil hic bir meyvenin kurutulmuşu olmaz. Iklim buna müsait değil. Kuru değil hava. Nemli. Haliyle kurutayim derken çürütürsün.

Mersindeki ( özellikle mut ilcesindeki) üretim sofralık denen taze tüketilen grup. Erken çıkması, nakliyede dayanıklı olmasi da bunda etken.

Malatya deseniz 100 kişiden 99 u kayısı der. Boyle onemli bir değere sırf şehir milliyetçiliğinden atıp tutmak hoş olmamış. Şehirlerimizin değerlerini ağızda sakız etmemek gerekir.


Abdullah Egemen
11 ay önce - Prş 22 Mar 2018, 22:26



Fırat_444
11 ay önce - Prş 22 Mar 2018, 22:33



sayfa 21
cevap yaz
(üye olmadan da mesaj yazabilirsiniz)
« önceki   123 ... 202122   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET