Gece gece canım bol Antep fıstığı ile yapılmış baklava çekti ama bu sefer baklavamı kendim yapacağım bu sitede yer alan tarifin yapılışı kolay görünüyor sizce doğrumu anlatıyor ? Tarif: https://gidabilinci.com/antep-fistigi-ile-tatli-lezzetler
Her işin ilmi, püf noktası vardır, Tarif ve malzeme çokta peki ustalık ne olacak?
Baklavacılara büyük imkanSanayi Odası, tescil aşamasında, ‘Antep Baklavası’ imalatında kullanılan malzemelerin özelliklerinden, etiketleme,Baklavacılara büyük imkan
ambalajlama ve satış aşamalarına kadar pek çok kriterle üretim yapan baklava imalatçılarına, ‘Antep Baklavası’ markası ve logosunu kullanma imkanı sunuyor. Tescil aşamasında, “Antep Baklavası” imalatında kullanılan malzemelerin özelliklerinden, etiketleme, ambalajlama ve satış aşamalarına kadar pek çok kriter belirlendi.“Antep Baklavası” markası ve logosunu, Türk ve Avrupa Birliği etiketleme kurallarına uygun olarak her firma kendi markası ile birlikte kullanabilecek. Bu amaçla, “Antep Baklavası” üreten firmaların GSO’da oluşturulan, “Üretici Kayıt Defterine” kayıt olmaları gerekiyor. Kayıt olmadan tescilli markanın ve logoların kullanılması, cezai hükümlere tabi olacak. “Antep Baklavası” imalatı yapan firmaların üretici kayıt defterine kayıt olmak ve marka logo kullanım hakkı almak üzere GSO’ya başvurması gerekiyor. Baklavacılara büyük imkan
Gaziantep Baklavası'nın markalaşması adına güzel düşünülmüş.