Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Kokoreç Sevenler Buraya [yemek]
« önceki   123 ... 818283 ... 939495   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
cevap yaz
(üye olmadan da mesaj yazabilirsiniz)
sayfa 82

Kokoreç'i severmisiniz ve tüketirmisiniz?
A ) Çok severim ve sık yerim 29.5%  29.5%  [126]
B ) Severim ama sık yemem 53.2%  53.2%  [227]
C ) Sevmem ve yiyenlere de tuhaf gözle bakarım 5.4%  5.4%  [23]
D ) Hiç yemedim 11.9%  11.9%  [51]
Toplam Oy : 427

Abdullah Egemen
4 ay önce - Cmt 12 Ağu 2017, 00:45

Alıntı:

O seriyi bilmiyorum Abdullah Egemen. Ama tavsiyen için sağol


Rica ederim.. Her zaman..


Güven Hoca

4 ay önce - Cmt 12 Ağu 2017, 22:48
Özdilek'te Kokoreç paket



(+)


tunahan52

3 ay önce - Cmt 19 Ağu 2017, 18:27


(+)





(+)


Yok böyle bir tat.



Mehmet DK

3 ay önce - Cmt 19 Ağu 2017, 18:47

Tunahan kardeşim afiyet olsun..Bende kokoreç severim ama domates, biber ile harmanlanmış olanını sevmiyorum, kokoreçin gerçek tadı kaybolmuş gibi geliyor bana. Sadece iyice kızarmış olmasını isterim ve de sadece kekik,karabiber ve tuz ekletirim biter.Ayrıca ekmekte kömürün üzerinde uzun süre tutulacak ki nar gibi kızarmış olsun. Öyle iki dakikada ısıtılmış ekmeği beğenmiyorum.Istanbul'da kokoreçi sadece ve sadece çengelköy semtinde yerim. Lezzetinden,hijyen konusundan,servis kalitesinden şimdiye kadar ödün vermeden hizmet veriyor.Diğer yerlerde yemek açıkcası pek içime sinmiyor.

Kokoreç severlere cümleten afyet olsun.

Yemek istemiyenler gibi hiç denememiş olanlar bi bilseler ne kaçırdıklarını.... Başka da bir söz etmiyorum onlara kendileri bilirler...


tunahan52

3 ay önce - Pzr 20 Ağu 2017, 00:38

Sevgili Mehmet abicim. Bende aradığım tatların çoğunu İstanbul'da buluyorum. Her ilin meşhur tatlarını bulabileceğiniz yer İstanbul. Çokta güzel yapan yerler var.
Gelelim kokoreçe. Abi orduda sadece 3 yer var. Üçüde birbirinin kopyası. Biz böyle yapıyoruz diyorlar. Kokoreç yemiş olmak için yiyoruz mecburen. Bir nebze olsun o tadı alıyoruz


Güven Hoca

3 ay önce - Pzr 20 Ağu 2017, 00:47

Bursa'da da Tunahan'ın ilk fotosundaki gibi yapıyorlar.Biz böyle gördük öğrendik şimdiye kadar.Dilimlenmiş tabakta halini ilk kez sitede İzmir lilerde gördüm.Demekki hazırlanış usulleri yörelere göre farklılık gösterebiliyor.
Ancak Mehmet DK ın ekmek mangalda kızaracak sözüne katılıyorum.Burada da usül bu.Tek fark harcı harmanlarken küp domates konması. O da lezzet katıyor sıkıntı yok
Birde şöyle düşüncem var ,genelde geceleri iyi gidiyor talep daha çok oluyor



Mehmet DK

3 ay önce - Pzr 20 Ağu 2017, 09:38

Güven Hoca demiş ki :

Alıntı:
Ancak Mehmet DK ın ekmek mangalda kızaracak sözüne katılıyorum.Burada da usül bu.Tek fark harcı harmanlarken küp domates konması. O da lezzet katıyor sıkıntı yok


Haklısın Güven hocam, gelenellikle dediğiniz gibi domates ve biber ile sotelenip o şekilde satılıyor ve yeniliyor. Ben kokoreçin kendi tadını almak istediğimden domates ve biberi özellikle koydurmuyorum içine. Kazaran bir kere yemiştim ama oda son olduydu.


Emir ERTEN

3 ay önce - Pts 21 Ağu 2017, 09:27

Cezbedici.



Emir ERTEN

3 ay önce - Sal 22 Ağu 2017, 04:17

Arşivimden 4 yıl önceki bir fotoğraf. Bodrum'da bir kokoreççi.


(+)


Kübra Okumuş
3 ay önce - Pzr 27 Ağu 2017, 17:32

Tatmadan önce kokoreç yiyenlerin aklından ve midesinden şüphe ederdim ama tatmadan önce



sayfa 82
cevap yaz
(üye olmadan da mesaj yazabilirsiniz)
« önceki   123 ... 818283 ... 939495   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET