Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 4
Ahmed Akay

1 yıl önce - Pzr 27 Mar 2016, 21:04

Kızarmış ekmeğe sürülmüş şekerli siyah haşhaş ...


(+)




Ahmed Akay

1 yıl önce - Sal 24 May 2016, 13:09

Yine haşhaşlı bir tarif ... Gül Peksimeti

Bu alıntı fotoğrafta sarı haşhaşla yapılmış ... siyah haşhaşla da yapılabilir ...


Queen04
1 yıl önce - Prş 22 Eyl 2016, 18:53
Ahmed Akay'a


Sayın Akay
Yakında Uşak turistik amaçlı gezim olacak. Yöresel tadları bulabileceğim lokantaları bilmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler..



ÖzCan Karaman

1 yıl önce - Cum 04 Ksm 2016, 21:36

Uşak tarhanası gerçekten çok farklı.Diğer şehirlerde yapılanlar birbirinin aynıyken,Uşak tarhanasını yiyenler ne demek istediğimi iyi anlar.Oralardan yolu geçen yada oradan gelenlerden isteyin derim.

Misafir 6b3

1 yıl önce - Çrş 07 Arl 2016, 22:37

Her yörede herşey yapılır ama kimse bir çoğunu bilmez ki sizde bir çoğunu yazmamışsınız bilmem yaşınız itibari ile mi ancak yer ve yon belirtirseniz usak ilini tanıtmada çok daha faydalı olur mesele adı ile meşhurlar bolme sucuğu bolme bulguru banaz tarafı nohutu en azından misafir olarak gelenler nerede ne alacaklarını da bilmeli tarhana bile maraş ayrı biz ayrı yaparız kütahyalilar ise tarnaha nedir bilmezler çünkü taharna derler ici ayni adi farklı çok derin bir konu mutfak konusu ama kesinlikle bildikleriniz çerçevesinde bile olsa insanlara fayda sağlamaya çalışmanız bile takdire şayan çok detaylı ve profesyonel bir çalışma yapılsa usak turkiyenin en iyi 20 ili arasına her turlu girer ama insanı gelişmeyi sevmiyor seven ise baltalaniyor ve bu bölgede gelişmesi istenmeyen ve geciktirilen tek il diyebilir ki bunu anlaya bilmek içinde iyi bir usak tarihi bilmek gerekir



sayfa 4
cevap yaz
(üye olmadan da mesaj yazabilirsiniz)
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler