Ana Sayfa  

009^Nazmi

Prş 08 May 2008, 21:24   Türkiye'nin En Büyük Acil Servisi Kayseri'ye Yapılıyor

İstasyon'un karşısında, eskiden SSK polikiniklerin bulunduğu,şu an boş olan araziye,helikopter ambulansında bulunduğu ülkemizin en büyük Acil Servisinin yapılacağı bildirildi,Başhekimin dediğine göre;14 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak ve Sağlık Bakanlığı'nın projesi kapsamında 112 acil servis merkezi komutasında görev yapacak olan helikopterlerden birisi de ilimize tahsis edilecek.Projenin 20 milyon TL'ye mal olması planlanıyor.(!)

mesajı beğendiniz mi?: +1
Suatk

Prş 08 May 2008, 21:48  

Yine grur verici bir atılım daha fakat paranız yok diye eğer kapısından içeri alınmayacak oradan oraya kovulacaksanız, hiç yapılmasın daha iyi, yapıldıktan sonra orda olduğunu bilipte ihtiyacınız olduğunda gidememek ölümden beter olurdu herhalde. Helikopter servisi olduğunu bilmek güven vericimi olacak, yolda kaza yapsan her vatandaşımız için kullanabileceklermi, bunları malesef hiç yazmayı istemezdim ama aklıma ilk gelenler bunlar oldu, inşallah ayırım yapılmadan bütün vatandaşlarımız için ACİL SERVİS'e yakışır bir hizmet anlayışıyla da açılışını yaparlar. Kayseri'mize hayırlı olmasını diliyorum.
saygılar

mesajı beğendiniz mi?
ersel yıldırım

Pzr 31 Ağu 2008, 14:04   acil servis

acil servisin yapımı için hayırsever arıyorlardu. buldular ama maliyet ve proje değişince hayırsever vazgeçti. şimdi döner sermaye aracılığı ile yapımına başlandı. 10-15 gün önce dağlıoğlu harfiyat işe başladı. yeni proje 1,5 sene sürer

mesajı beğendiniz mi?
Alper Tekkuş

Pzr 31 Ağu 2008, 15:34  

Bu Başlığın Türkiye'nin En Büyük Acil Servisi Adı Altında Açılması Bence Daha Uygun Olurdu...
Ne Kayseriymşiz Ama Bir Tane Devlet Yatırımı Olamadan Neler Neler Yapıyoruz?Stadlar;kongre merkezleri Aquaparklar(Karasal İklimin Hüküm Sürdüğü Bir Şehirde Hemde ).....Helikokopter Pisti de Olcakmış Bari Ambulans Helikopterimizi Sağlık Bakanlığı Gönderse...
250 Yataklı Bölge Hastanemiz de Dubai Ortaklı Konsorsiyum Yaptırcakamış Gibi Duyumlar Var Bilgisi Olan Arakaşlar Varsa Bilgilendirsin Lütfen?

Bas Gaza Kayserim Bas Gaza...Kim Tutar Seni Baz Gaza...

mesajı beğendiniz mi?
aygün

Pts 23 Mar 2009, 01:27  

Bildiğim kadarı ile bu proje yattı,maddi sorunlar yüzünden katkıda bulunacak hayırsever vazgeçmiş diye duymuştum,yanılıyorsam düzeltiniz.

mesajı beğendiniz mi?
009^Nazmi

Pts 23 Mar 2009, 01:31  

Alıntı:
yanılıyorsam düzeltiniz.

Yanılıyorsun,
başhekimin istekleri fazlalaşınca hayırsever vatandaş başka bir şey yapmaya karar vererek,acil servisi yaptırmaktan vazgeçiyor,burası doğru ama finansman başka bir yerden bulunarak yaptırılıyor, kaba inşaatının %90'ı da bitmiş durumda.

mesajı beğendiniz mi?
aygün

Pts 23 Mar 2009, 01:33  

Ben basın açıklamasında öyle duymuştum ama sonradan olanlardan bihaberim:)
Böyle olması beni mutlu etti açıkçası.
Kayseri her alanda lider,her alanda öncü

mesajı beğendiniz mi?
Özgür Saban

Pts 23 Mar 2009, 02:17  

Evet kaba inşaat bitmek üzere, gerçekten devasa bir yapı ortaya çıkmış, iç mekanının ne kadar büyük olabileceğini tahmin edebiliyorum, Türkiye bir kenara Dünyada en büyük acil servisler arasına girecektir, gerçekten çok büyük

mesajı beğendiniz mi?
009^Nazmi

Pts 23 Mar 2009, 02:20  

Bu acil servisin 2 katıda yer altında arkadaşlar.

mesajı beğendiniz mi?
yusuf1881

Sal 09 Şub 2010, 15:10   devlet hastanesi

bence o kadar masraf ediliyorsa komple hastanenin daha selamet bir yere taşınması daha iyi olur du, çünki artık o mevki de ulaşım çok zorlaştı ve labiret gibi oldu devlet hastanesi, yok röntgen için b blok, ulrason için e blok felan filan yaşlı kişilere ızdırap neyse zaten yapıldı çatıldı zati.

mesajı beğendiniz mi?
Mesajları seç:   

sponsor link :       |       Exacard.com, Faizsiz ve yüklemeli MasterCard       |