Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir Bozdağ - Gölcük Gölü
« önceki   123 ... 678 ... 636465   sonraki »

ANA SAYFA -> İZMİR
cevap yaz
sayfa 7
fevzi uzmen

18 yıl önce - Pts 20 Arl 2004, 00:12

Arkadaşlar hepinizin eline sağlık.Fotolar çok güzel. Ben birkaç ekleme yapmak istiyorum.Ödemiş Gölcük gölü kesinlikle volkanik değil. Alüvyon set gölü.Taha arkadaşımız herhalde Bozdağlar ile Bey Dağlarını karıştırdı. Çünkü Manisa ile Aydın arasında kırılma ile oluşan ( horst ) Bozdağlar bulunur. İzmir'deki Gölcük gölü de volkanik bir bölgede heyelan set gölü diye düşünüyorum. 10 yıl önce coğrafya gezisinde özellikle heyelan izlerine birçok yerde rastlamıştım.

oderman

17 yıl önce - Sal 09 Ağu 2005, 05:19
Golcuk'e kısa bir ziyaretten anılar...

Selamlar
Bozdağ'dan geçenlerin uğrayabileceği önemli bir mekan daha var: Gölcük, (Ödemişe inişe başlamadan Jandarmayı geçince sola dönülecek)
Sevimli bir mekanı var Gölcük'ün. Sabah 6:30 -7:00 civarı kahvaltı için konaklamıştık ve çay-simit-peynir vs bulmak mümkündü. Nisan 2004'te sabah sislerinin arasında vardık göle, çekimlerdeki puslu havayı pek güzel yansıtamadım ama bir amatör için idare eder....

Göl kenarında balık yeme de mümkün, piknik yapmak da. Yüzmek konusunda ise "ben cesaret edemem" demem lazım... Göldeki su seviyesi arasıra değişiyormuş, 5-6 yıl öncesinde 2 metre sığlaşmıştı hatırladığım 2004te ise taşacak gibiydi

Nisan güneşi bir göründü bir gizlendi, yol yorgunluğundan ya da çay keyfinden midir nedir nerdeyse 2 saat kaldık gölcükte.

Daha uzun ziyaterleri hakediyor Gölcük.
Muhabbette
Özgür DERMAN

(+)

(+)

(+)

(+)

Özkan Durakoğlu

17 yıl önce - Prş 10 Ksm 2005, 17:49

Bozdağ Gölcük ve çevresi...

(+)

...ve tehlikeli iniş yolu manzarası

(+)

(+)

(+)

Nejdet Düzen

17 yıl önce - Pts 30 Oca 2006, 23:47

Gölcük'ten panoramatik bir kış görüntüsü....

(+)

Yüzbaşımın fotoğraflarını çektiği patates tarlalarının kış görüntüsü...
(Herhalde şimdi binbaşı olmuştur)

(+)

Gölcük'e doğru...

(+)

Tamer PAKBEN
17 yıl önce - Cum 21 Nis 2006, 21:37

(+)

sayfa 7
« önceki   123 ... 678 ... 636465   sonraki »
ANA SAYFA -> İZMİR