Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
İzmir Ödemiş - Birgi Beldesi
« önceki   123 ... 646566   sonraki »

ANA SAYFA -> İZMİR
cevap yaz
sayfa 2
Mehmet YASA

19 yıl önce - Prş 18 Mar 2004, 19:46

Evet abi, doğru..Gerçi ben göremedim ama varlar kesin..
Bir de meşhur kemancısı var Birgi'nin.En alttaki fotoda şuan kendileri..

(+)

(+)

(+)

Gürkan Kos
19 yıl önce - Prş 18 Mar 2004, 20:31
cok güzel

Cok sag olun, bilmedigim cok güzel bir yer tanimis oldum.

Sahane bir mimari, fotograflarsa cok güzel

Izmir'e gittigimde ugrarim artik...

Misafir c4d

19 yıl önce - Prş 18 Mar 2004, 21:04

bir de Imam Birgevi var, cok onemli bir tarihi kisilik. Anadolu`daki heterodoks Islamin onemli isimlerinden.

oderman

17 yıl önce - Sal 09 Ağu 2005, 03:33
Yıllar sonra Birgi

Selamlar
Tire'liyim, ama komşumuz Birgi'yi ancak 30 yaşımda görebildim. Ankara'dan tatil için memlekete uğramak üzere gelirken yolu değiştirip bozdağ üzerinden geçip Birgiye geldik.
İpekli dokumları ünlüymüş atölye aranıp misafir olduk. Tavsiye ederim çok candan insanlar ve güzel ürünleri de var.
İmam Birgivi Türbe ziyareti atlanmaması gereken bir yer.
Ve tepedeki cami mutlaka görülmeli, imamı cami hakkında epey bilgi edinmiş, 40 yıllık Turist rehberi gibi cami içindeki tarihi bize anlattı. Cami içi çekimlerim çok başarısız olmuş çoğu titrek ve soluk, buradan iç mekan çekimleri yapan biri varsa bizimle paylaşırsa sevinirim. Camiyi dokuma tezgahlarına yakın bir bölgeden görüntüledim aşağıda:

(+)

Konak gerçekten tarih kokuyor, mimarisindeki incelikler ozamanki yaşam tarzı hakkında bilgi veriyor. Merdivenledeki tavana doğru açılan kapı orjinaldi bence.... Ve içerdeki İzmir ve İstanbul resimleri...

Tekrar daha detaylı bir gezi yapmak niyetindeyim, tavsiye ederim.
Muhabbetle
Özgür DERMAN

Özkan Durakoğlu

17 yıl önce - Çrş 31 Ağu 2005, 09:27
Aydınoğlu Mehmet Bey Camii (Ulu Cami)

Fotoğraflardan görmüş olduğum kadar gerçekten çok güzel bir yere benziyor en kısa zamanda uğranılması gereken bir yer. Aşağıda eşimin (H.Lale Durakoğlu) görev için gitmiş olduğu Birgi'deki Aydınoğlu Mehmet Bey Camii çevre düzenlemesi çalışması esnasında çekmiş olduğu resimler bulunmaktadır.

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

sayfa 2
« önceki   123 ... 646566   sonraki »
ANA SAYFA -> İZMİR