1/3
Son zamanlarda baskı gelmezse hiç bir şey yapmaz yapmayacaktırİett hiç bir şey yapmıyor. Ya da önce reddesip sonra yapıyor
Son zamanlarda baskı gelmezse hiç bir şey yapmaz yapmayacaktırİett hiç bir şey yapmıyor. Ya da önce reddesip sonra yapıyor
Niye baskıyla çalışıyor İETT?Son zamanlarda baskı gelmezse hiç bir şey yapmaz yapmayacaktır
Sefaköyde ne var ki oraya kısaltılsın demekten kendimi alamıyorum. Halkı otobüse değil de metroya entegre etmek daha mantıklı
1 kişiye göre hareket etmez çünkü muhtarlik yoluyla resmi yazılarla baskı yapılırsa adım atılır bu iş böyle yürüyorNiye baskıyla çalışıyor İETT?
Üniversiteler var. Arel Üniversitesi, Biruni Üniversite Hastanesi. Biraz daha yürüyünce Aydın Üniversitesi.Sefaköy’de bir şey yok da iğrenç bir E-5 trafiği var.
Vaditepe ve Bahçeşehir’den M3,M9 metrolarına zaten MK14,MK15 hatları var.Ayrıyaten E-57 hattı da var.76V’yi kullanıp da bu bölgeden Sefaköy’ü dolanarak Yenibosna,Bakırköy tarafına giden çok az kişi vardır.
Bu yüzden 76V’nin temel amacının Halkalı/Sefaköy olması daha mantıklı.M7 Bahçeşehir’e uzayınca zaten 76V ve E-57 hatlarına kesin olarak dokunulur.
Evet, Bahçeşehir bölgesinden Bakırköy’e ulaşmak için alternatif çok. Halkalı-Ispartakule treni açılınca daha da kolaylaşacak.Sefaköy’de bir şey yok da iğrenç bir E-5 trafiği var.
Vaditepe ve Bahçeşehir’den M3,M9 metrolarına zaten MK14,MK15 hatları var.Ayrıyaten E-57 hattı da var.76V’yi kullanıp da bu bölgeden Sefaköy’ü dolanarak Yenibosna,Bakırköy tarafına giden çok az kişi vardır.
Bu yüzden 76V’nin temel amacının Halkalı/Sefaköy olması daha mantıklı.M7 Bahçeşehir’e uzayınca zaten 76V ve E-57 hatlarına kesin olarak dokunulur.
Evet bu yüzden 76V kalkmak yerine Yenibosna’ya kısaltılmalı. Güzergahı da biraz sadeleştirmek lazım, çok dolanıyor.Üniversiteler var. Arel Üniversitesi, Biruni Üniversite Hastanesi. Biraz daha yürüyünce Aydın Üniversitesi.
İBB ile arası iyi olan bir muhtar, toplu taşıma konusunda mahallesinde fark yaratabilir. Ama insanların en önce muhtardan talep etmesi gerekir. Öyle bir iki kişinin ricasıyla olmaz.1 kişiye göre hareket etmez çünkü muhtarlik yoluyla resmi yazılarla baskı yapılırsa adım atılır bu iş böyle yürüyor
Evet,resmi yazılar,sikayetler projenin başlamasına hatta varsa projenin ileriye alınıp yapılmasını sağlarİBB ile arası iyi olan bir muhtar, toplu taşıma konusunda mahallesinde fark yaratabilir. Ama insanların en önce muhtardan talep etmesi gerekir. Öyle bir iki kişinin ricasıyla olmaz.

Güzelmiş ama tutar mı belli değil.Ekli dosyayı görüntüle 107765
Şöyle bir hat çıkardım. Maltepe Sahil Peronlar-Yakacık-Kurtköy Garajı. Sizce nasıl? @efe @antyrtsever_34
Sadece D100’ü kullanması tutması için yeterli bir sebep. Bir ucu garajda olduğu için ölü KM de olmayacaktır. Feyzullah Cd’den 12M geçirmek sorun olur mu bilemedimGüzelmiş ama tutar mı belli değil.
Çok mantıklı güzergah aslında devamında sabiha gökçen havalimanina uzanabilir ki o bölgenin hepsi havalimani ulaşımı sağlayan bir hatta kavuşmuş olurEkli dosyayı görüntüle 107765
Şöyle bir hat çıkardım. Maltepe Sahil Peronlar-Yakacık-Kurtköy Garajı. Sizce nasıl? @efe @antyrtsever_34
Sonra M4 metrosundan dolayı kapanmasınÇok mantıklı güzergah aslında devamında sabiha gökçen havalimanina uzanabilir ki o bölgenin hepsi havalimani ulaşımı sağlayan bir hatta kavuşmuş olur
Artik herseyi bekliyorum.Aynı güzergahı kullanmıyor, o güzergahı kullanan otobüs ve minibüs yok diye biliyorum mantıklı geldi açıkçasıSonra M4 metrosundan dolayı kapanmasın![]()
Bu başlık ben silindi sanıyordum. Meğer ismi değişmiş. Her yerde bu başlığı arıyordum.İETT’de olmasını istediğiniz otobüs hatları
İsmini şöyle yapabiliriz:Başlıkları birleştirdim. İsim değişikliği isterseniz, yeni ismi yazın ismi de güncellerim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.